آینه کاری سنتی

خانه بلاگ آینه کاری سنتی
  1. هر آنچه که آینه کاری سنتی را حتی بعد از گذشت سال ها از روی کار آمدن آن، زنده نگه داشته ظرافت آن می باشد و به کار بردن این ظرافت در آینه کاری مدرن با متریال های روز دنیا باعث شده تا استاد کاران این حرفه، هنر خود را به روز کرده و روح تازه ای به این سبک از معماری بدهند.

    جایگاه آینه کاری سنتی در معماری مدرن

    آینه کاری سنتی بعد از گذشت سال ها از ظهور خود با وجود روی کار آمدن معماری و سبک های مدرن، هنوزم جایگاه خود را از دست نداده و بیش از پیش مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از عمده دلایل گسترش آینه کاری سنتی، تلفیق آن با آینه کاری مدرن و همچنین استفاده از متریال با کیفیت می باشد به این صورت که با استفاده کردن از شیشه و آینه با کیفیت، این معماری دلنشین بیشتر نمایان می شود.علاوه بر این، در آینه کاری سنتی می توان در سطح وسیعی از دیزاین داخلی استفاده کرد که در ادامه به تشریح آن می پردازیم.

    آینه کاری سنتی تهران

    کاربرد آینه کاری سنتی

    کاربرد آینه کاری سنتی، محدود به یک قسمت از دیزاین داخلی نمی باشد و به دلیل زیبایی و انعطاف پذیری در کاربرد قابلیت استفاده در قسمت های مختلفی مانند سقف، ستون ها و ...  را دارد همچنین می توان از آن در داخل گچ بری و روی گچ بری استفاده کرد که این نوع از کاربرد آینه کاری سنتی مرسوم ترین و پرکاربردتر از بقیه موارد است.
    آینه کاری آبشاری و اکولایزر نیز جزو آینه کاری های سنتی می باشند که به هنگام قرار گرفتن در کنار معماری مدرن روح خاصی به دیزاین داخلی می بخشد به این صورت که به دلیل زیبا بودن و همچنین متفاوت بودن این سبک باعث شده تا معماران مطرح در بیشتر پروژه های خود از این ترکیب سنتی و مدرن در کنار هم استفاده کنند. در آینه کاری آبشاری، انعکاس نور به حداکثر میزان خود می رسد و باعث هرچه زیبا تر شدن محیط داخلی می شود.

    اجرای آینه کاری سنتی

    همانطور که در پاراگراف اول گفته شد اجرا و پیاده سازی کامل آینه کاری سنتی توسط استادکار انجام می شود و این نیازمند به حضور استادکار در محل پروژه می باشد و بالطبع آن، زمان اجرا و پیاده سازی آینه کاری سنتی که با هنر دست سر و کار دارد کمی بیشتر از کار های آماده و شرکتی می باشد.
    متریال استفاده شده در آینه کاری سنتی کمی متفاوت تر از بقیه اجزای دیزاین داخلی می باشد به این صورت که در آینه کاری سنتی می بایست از آینه های یک میلی متری استفاده شود. دلایل بسیاری برای استفاده از آینه هایی با ضخامت یک میلی متری در آینه کاری سنتی وجود دارد که عبارتند از : برش های مقطعی با ابعاد بسیار کوچک در تعداد بالا که لازمه آینه کاری سنتی است، لازمه پیاده سازی آینه کاری سه بعدی که در انحصار آینه کاری سنتی می باشد، استفاده از آینه های با ضخامت یک میلی متر می باشد.چنانچه ضخامت آینه بیش از این مقدار باشد لبه های آینه های برش خورد در کنار هم فیکس نمی شود و همین امر از کیفت کار می کاهد و زیبایی خود را از دست می دهد.
    در آینه کاری سنتی هیچ گونه محدودیتی در ابعاد کار وجود ندارد و این امکان فراهم است که کار به صورت برش خورده در در ابعاد کوچک و بزرگ در قالب آینه های موج دار، اشکال هندسی، آبشاری و ... در محل توسط استاد کار برش خورده و اجرا شود.همچنین آینه هایی با این شکل و ابعاد گاها با آینه پتینه به صورت ترکیبی مورد استفاده قرار می گیرد و با توجه به توانایی استاد کار پتانسیل این را دارد که چشم هر بیننده ای را جذب خود کند.

    قیمت آینه کاری سنتی

    در بین پروژه های مربوط به شیشه و آینه دکوراتیو، قیمت آینه کاری سنتی به مراتب بالا تر می باشد. از دلایل با ارزش بودن آینه کاری سنتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • کم بودن تعداد استادکار آینه کاری سنتی یکی از دلایل بالا بودن اجرت آینه کاری سنتی می باشد.به دلیل ظرافت و سخت بودن هنر آینه کاری سنتی و روی کار آمدن معماری مدرن و در پیرو آن گسترش کار های شرکتی، افراد کمتری به دنبال این هنر با ارزش هستند.
    • زمان بر بودن اجرای آینه کاری سنتی از دیگر دلایل قیمت بالای آن می باشد. به دلیل اینکه برای اجرای هر پروژه آینه کاری سنتی، صفر تا صد کار باید با حضور استاد کار انجام شود که ریزه کاری و حساس بودن آینه کاری سنتی باعث شده تا زمان بیشتری برای اجرا و پیاده سازی آینه کاری سنتی صرف شود.پ

    نکته: گروه کرمی گلس با استفاده از استاد کار خبره و با تجربه توانایی اجرای پروژه های آینه کاری سنتی و ترکیب آن با معماری مدرن را دارد. در صفحه نمونه کارهای آینه کاری سنتی که توسط استاد کار با تجربه پیاده سازی شده است قابل مشاهده می باشد.

    شیشه و آینه دکوراتیو کرمی گلس